Program on Zoom

The times below are in Pacific Daylight Time (PDT, UTC-7). Click here to find the start time in your city.

8:00 am - Introduction and Paper Presentations

8:10 am - "Gaussian Process for Trajectories", Kien Nguyen (Facebook), John Krumm (Microsoft), Cyrus Shahabi (University of Southern California).

8:20 am - "Mean Chord Length of a Square", John Krumm (Microsoft).

8:30 am - "Graph Sampling for Map Comparison", Jordi Aguilar (Universitat Politècnica de Catalunya), Kevin Buchin (TU Eindhoven), Maike Buchin (Ruhr University Bochum), Erfan Hosseini Sereshgi (Tulane University), Rodrigo I. Silveira (Universitat Politècnica de Catalunya), Carola Wenk (Tulane University).

8:40 am - "Spatial-to-Image Coordinate Transformations", Samantha T. Arundel (United States Geological Survey), Trenton P. Morgan (United States Geological Survey), Philip T. Thiem (United States Geological Survey), Wenwen Li (Arizona State University), Sizhe Wang (Arizona State University).

8:50 am - "Fast 3-D Euclidean Connected Components", W. Randolph Franklin (Rensselaer Polytechnic Institute), Salles Viana Gomes de Magalhães (Universidade Federal de Viçosa), Eric N. Landis (University of Maine).

9:00 am - "Multi-scalar Window Aggregation for Rasters", Anne M. Denton (North Dakota State University)

9:10 am - Break (25 minutes)

9:35 am - First Editing Session with Pairs of Paper Authors (90 minutes)

9:35 am - Read other paper (30 minutes)

10:05 am - Comments on paper A (15 minutes)

10:20 am - Comments on paper B (15 minutes)

10:35 am - Edit your paper based on comments (30 minutes)

11:05 am - Break (25 minutes)

11:30 am - Second Editing Session with Pairs of Paper Authors (90 minutes)

11:30 am - Read other paper (30 minutes)

12:00 pm - Comments on paper A (15 minutes)

12:15 pm - Comments on paper B (15 minutes)

12:30 pm - Edit your paper based on comments (30 minutes)

1:00 pm - Announce best paper award and end